Kvinnor – en stört skön monolog med Sofia Andersson

Fyra kvinnor, fyra perspektiv. En humoristisk och dramatisk monolog med Sofia Andersson.

I pjäsen möter vi fyra kvinnor i olika livssituationer. De kämpar med kvinnorollen, slåss för sina identiteter, vägrar bli en del av ett samhälle som osynliggör dem.

Fyra människor. Mödrar, fruar, singlar, älskade eller bortvalda, uppgivna eller uppkäftiga. Allt förankrat i en samtid fylld av #metoo, hbtq-frågor, stress och funderingar kring hur tusan en ska bete sig för att kunna leva ett vanligt, simpelt liv i manssamhället utan att gå̊ sönder.

”Kvinnor” är fyra humoristiska, sorgsna och argsinta monologer i två akter. Föreställningen kan även spelas i ett kortare lunchteaterformat utan paus.

Turnéplan:
Premiär 23 februari i Sundsvall. Spelar sedan som lunchteater i Timrå 26/2, i Hassela onsdag kväll 27/2, på Kvinnodagen 8/3 i Sundsvall, som lunchteater på Dalateatern 5/4, på Västerbottensteatern 11 – 12 april (3 fst) samt på Kulturmagasinet i Sundsvall 17/4. ”Kvinnor” kan turnera/spela både vår & höst 2019. Kontakta producent Malin Berglund så hittar vi ett datum för er! 070-341 51 51, malin@teatersoja.se

Manus: Martin Lindberg i samråd med Sofia Andersson
Regi: Martin Lindberg
Scenografi och kostym: Caroline Romare
Teknisk samordnare: Jan Boholm
Producent: Malin Berglund
Affisch, foto & layout: Kerstin Stickler

 

Comments are closed.