Tomtebloss

Säkra en av höstens ljuspunkter, julbordsrevy i Sundsvalls anrika och centrala Stadshusveranda!

Tillsammans med Bryners Kök & Bistros ljuvliga julbord
blir detta en riktigt smakfull smällkaramell till Sundsvallsborna.
Mottot för evenemanget är:
Hög klass på̊ råvaror utan onödiga tillsatser!
Och det gäller både maten och underhållningen…

På scenen möter ni Sofia Andersson och Jan Boholm, (skådespelare och dramatiker i Teater SOJA), Malin Berglund (sångsolist i olika sammanhang och producent i Teater SOJA) samt musikern Kettil Medelius.

Kettil har bl. a. arbetat med Tommy Körberg, Veronica Maggio, Ola Magnell, Barbara Hendricks, Victoria Tolstoy och Leif Kronlund. Han har också medverkat i ett stort antal musik-, revy- och teaterproduktioner vid bl. a Stockholms och Uppsala Stadsteater, Riksteatern och Marsvinsholmsteatern.

Revyn blir ca 1,5 timme lång och spelas kl. 16.00 på helger, (julbord serveras från kl.14.30)
samt kl. 19.00 på vardagkvällar, (julbord från kl. 17.30). Dessert serveras i pausen.

Speldatum och tider:

Lö 24/11: PREMIÄR 16.00
Sö 25/11: 16.00
Ti 27/11: 19.00
On 28/11: 19.00
To 29/11: 19.00
Fre 30/11: 19.00
Lö 1/12: 16.00
Sö 2/12: 16.00

Ti 4/12: 19.00
On 5/12: 19.00
To 6/12: 19.00
Fre 7/12: 19.00

Lö 8/12: 16.00
Sö 9/12: 16.00

Ti 11/12: 19.00
On 12/12: 19.00
To 13/12: 19.00
Fre 14/12: 19.00

Lö 15/12: 16.00
Sö 16/12: 16.00

Julbuffé 2018 Bryners Kök

* Glögg vid ankomst (alkoholfri)

Kallskuret
* Husfruns inlagda sill
* Kräftströmming
* Ägghalvor med räkor
* Akvavit- och honungsgravad lax med hovmästarsås
* Pepparbakad varmrökt lax med Västerbotten-crème
* Whiskeygriljerad julskinka med två sorters senap och plommon
* Kalkonpastrami med äppelmimosasallad
* Rökt korv med stånggurka och rödbetssallad
* Vilt-tjälknöl med fransk potatissallad
* Pastejtårta med apelsin-cumberlandsås
*Kalvsylta med rödbetor
* Smör, brödkorg med vört, tunnbröd och julknäcke mm
* Juledamer

Småvarmt
* Julköttbullar
* Prinskorv
* Glöggmarinerade revbensspjäll med grönkål
* Janssons Frestelse
* Potatis

Dessertbord
* Gottigott godis
* Kaneldoftande pannacotta med hjortron
* Ris à la Malta coupe med mandariner
* Chokladtårta med kardemummagrädde och hallonkompott
* Ostbricka med brie, blåmögelost mm samt marmelader och exotisk frukt
* Kaffe/Te

     

Vänliga hälsningar från Malin Berglund, producent, Teater SOJA
070-341 51 51, malin@teatersoja.se

Comments are closed