Tomtebloss

Teater SOJA presenterar stolt TOMTEBLOSS – en julrevy i Sundsvalls anrika och centrala stadshusveranda!

Tillsammans med Bryners Kök & Bistros ljuvliga julbord blir detta en riktigt smakfull smällkaramell till Sundsvallsborna!

MOTTOT FÖR EVENEMANGET ÄR:
Hög klass på råvaror utan onödiga tillsatser!
Och det gäller både maten och underhållningen…

På scenen möter ni skådespelarna Sofia Andersson och Jan Boholm, sångerskan Malin Berglund och musikern Kettil Medelius
(som bl.a. arbetat med artister som Barbara Hendricks, Owe Thörnqvist och Victoria Tolstoy).

Med samtidssatir, skönsång, skratt, spex och superb mat vill vi göra Tomtebloss till en av höstens ljuspunkter for er!

JULBORDET SERVERAS 1,5 TIMME FÖRE REVYN
(kl. 14.30 eller kl. 17.30 beroende på speltid).
Revyn blir ca 1 timme och 40 minuter lång, dessert serveras i pausen.

ORDINARIE PRIS, JULBORD & REVY: 540 KR.
Grupp 10 – 19: 525 kr
Grupp 20 – 80: 500 kr
Studerande, pensionär, scenpass: 500 kr

OBS! Nu finns även möjlighet att köpa ENDAST REVYBILJETT för 250 kr och, om man vill, komplettera med JULFIKA I ORANGERIET för 100 kr som serveras en timme före föreställningen. (Julmust & Skinksmörgås, alternativt veg/lax-smörgås, Kaffe/the & pepparkaka i pausen). Allt bokas via Entré Sundsvall.

BOKA DINA BILJETTER VIA  www.entresundsvall.se eller 060-15 54 00
För gruppbokningar, information om företagserbjudanden eller för köp av hel föreställning (80 -100 platser) kontakta producent Malin Berglund, malin@teatersoja.se 070-341 51 51

Ladda hem pdf:er: Flyer   Meny

Speldatum och tider:

Lö 24/11: PREMIÄR 16.00
Sö 25/11: 16.00
Ti 27/11: 19.00
On 28/11: 19.00
To 29/11: 19.00
Fre 30/11: 19.00
Lö 1/12: 19.00
Sö 2/12: 16.00

Ti 4/12: 19.00
On 5/12: 19.00
To 6/12: 19.00
Fre 7/12: 19.00

Lö 8/12: UTSÅLT!
Sö 9/12: 16.00

Ti 11/12: 19.00
On 12/12: 19.00
To 13/12: 19.00
Fre 14/12: UTSÅLT

Lö 15/12: UTSÅLT
Sö 16/12: 16.00

Julbuffé 2018 Bryners Kök

* Glögg vid ankomst (alkoholfri)

Kallskuret
* Husfruns inlagda sill
* Kräftströmming
* Ägghalvor med räkor
* Akvavit- och honungsgravad lax med hovmästarsås
* Pepparbakad varmrökt lax med Västerbotten-crème
* Whiskeygriljerad julskinka med två sorters senap och plommon
* Kalkonpastrami med äppelmimosasallad
* Rökt korv med stånggurka och rödbetssallad
* Vilt-tjälknöl med fransk potatissallad
* Pastejtårta med apelsin-cumberlandsås
*Kalvsylta med rödbetor
* Smör, brödkorg med vört, tunnbröd och julknäcke mm
* Juledamer

Småvarmt
* Julköttbullar
* Prinskorv
* Glöggmarinerade revbensspjäll med grönkål
* Janssons Frestelse
* Potatis

Dessertbord
* Gottigott godis
* Kaneldoftande pannacotta med hjortron
* Ris à la Malta coupe med mandariner
* Chokladtårta med kardemummagrädde och hallonkompott
* Ostbricka med brie, blåmögelost mm samt marmelader och exotisk frukt
* Kaffe/Te

     

 

Comments are closed.